Τα Σουβλάκια και το Κρέας στα καλύτερά του!

Θέλετε Ποιοτικά Σουβλάκια Delivery Στα Πατήσια και τις γύρω περιοχές; Στο Άριστον Ψητοπωλείο, όλα τα βασικά υλικά μας (ειδικά τα κρέατα και τα λαχανικά που μπορείτε να διαλέξετε), είναι αυστηρά επιλεγμένα, από πιστοποιημένους προμηθευτές, που μας τα παραδίδουν φρέσκα καθημερινώς. Προσπαθούμε και βρίσκουμε υλικά τα οποία είναι αγνά για τον καταναλωτή και ΔΕΝ περιέχουν συντηρητικές ουσίες. Ελέγχονται πάντα με την άφιξή τους και μετά ξεκινάει η καθημερινή παρασκευή τους. Εργαζόμαστε καθημερινά με μεράκι και πάθος για να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Γιαυτό το λόγο και αποφασίσαμε ότι όλα μας τα προϊόντα θα είναι χειροποίητα. Ο τρόπος παρασκευής είναι ο κλασικός και παραδοσιακός τρόπος και γίνεται καθημερινά στο χώρο μας. Η πολυετής πείρα μας, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε καλά την δημιουργία απολαυστικών προϊόντων πάντα σε συνδυασμό με ολόφρεσκα κρέατα. Προσπαθούμε πάντα να ψήνουμε τα προϊόντα για το Delivery (Διανομή) την ώρα που μας τα παραγγέλνετε, έτσι ώστε να έρθουν τα σουβλάκια σας, ζουμερά και απολαυστικά στον χώρο σας. Γιαυτό και σας ζητάμε λίγη κατανόηση στις ώρες αιχμής!!

Σουβλάκια Delivery – Άριστον – Προϊόντα με Υπευθυνότητα!

Όλα τα Προϊόντα μας είναι από Φρέσκο Κρέας το οποίο είναι αυστηρά Επιλεγμένα από εμάς. Όλα τα Προϊόντα μας Παρασκευάζονται στο εργαστήριο του καταστήματος και καταψύχονται σε θερμοκρασία -18°C με αποτέλεσμα να διατηρούν τις ιδιότητες και τη φρεσκάδα τους και να μην αλλοιώνονται. Οι σαλάτες μας είναι από φρέσκα λαχανικά και ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας σας, το λάδι που χρησιμοποιείται είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η φέτα είναι Ελληνική Π.Ο.Π.. Οι πατάτες, το μπιφτέκι λαχανικών, κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, τα spring rolls λαχανικών, οι κοτομπουκιές, οι φλογέρες και τα σνίτσελ κοτόπουλου, είναι κατεψυγμένα και τηγανίζονται με ηλιέλαιο. Το κεμπάπ είναι κατεψυγμένο.

Αν Θέλετε Ποιοτικά Σουβλάκια Delivery Στα Πατήσια και τις γύρω περιοχές η λύση είναι μια. Σουβλάκια Άριστον! Καλέστε μας στα Τηλέφωνά μας ή Στείλτε της Παραγγελία σας Online και άμεσα θα σας εξυπηρετήσουμε!