Τα Σουβλάκια και το Κρέας στα καλύτερά του!

Θέλετε Ποιοτικά Σουβλάκια Delivery Στα Πατήσια και τις γύρω περιοχές; Στο Άριστον Ψητοπωλείο, όλα τα βασικά υλικά μας (ειδικά τα κρέατα και τα λαχανικά που μπορείτε να διαλέξετε), είναι αυστηρά επιλεγμένα, από πιστοποιημένους προμηθευτές και τα οποία, παραδίδονται φρέσκα επί καθημερινής βάσεως. Φυσικά, είναι υποχρέωσή μας, η συνεχής αναζήτηση υλικών, τα οποία είναι αγνά για τον καταναλωτή και ΔΕΝ περιέχουν συντηρητικές ουσίες. Όλα τα προϊόντας μας, ελέγχονται με την άφιξή τους, και εν συνεχεία ξεκινάει η καθημερινή παρασκευή τους. Εμείς στην ομάδα του Άριστον Σουβλάκια, εργαζόμαστε καθημερινά με μεράκι και πάθος έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Γιαυτό το λόγο και αποφασίσαμε, ότι αν όχι όλα, αλλά τα περισσότερα προϊόντα μας – βασικά όσα μπορούν να γίνουν, λόγω των ποιοτικών στάνταρ μας – πρέπει να είναι χειροποίητα. Ο τρόπος παρασκευής είναι ο κλασικός και παραδοσιακός τρόπος και τον ολοκληρώνουμε καθημερινά στο χώρο μας. Η πολυετής πείρα μας, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε απολαυστικά προϊόντα, πάντα σε συνέχεια και συνέπεια των αγνών υλικών και φρέσκων κρεάτων. Η πολιτική μας είναι να ψήνονται, όλα τα προϊόντα για το Delivery (Διανομή) αλλά και το Take away ή την μικρή σάλα μας, την ώρα που εσείς μας δίνεται την παραγγελία. Έτσι ώστε να έρθουν τα σουβλάκια σας, ζουμερά και απολαυστικά, είτε στο σπίτι σας είτε στον εργασιακό σας χώρο. Γιαυτό όμως, σας ζητάμε λίγη κατανόηση στις ώρες αιχμής!!!!

Σουβλάκια Delivery – Άριστον – Προϊόντα με Υπευθυνότητα!

Όπως Προείπαμε, όλα τα Προϊόντα μας είναι από Φρέσκο Κρέας το οποίο είναι αυστηρά επιλεγμένο από εμάς. Επίσης, τα Προϊόντα μας τα παρασκευάζουμε στο ελεγμένο εργαστήριο του καταστήματος και καταψύχονται σε θερμοκρασία -18°C, με αποτέλεσμα να διατηρούν τις ιδιότητες και τη φρεσκάδα τους και φυσικά να μην αλλοιώνονται. Φυσικά, οι σαλάτες μας είναι από φρέσκα λαχανικά και ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας σας αλλά και το λάδι που χρησιμοποιούμε είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η φέτα είναι Ελληνική Π.Ο.Π.. Κάποια προϊόντα μας, όπως οι πατάτες, το μπιφτέκι λαχανικών, οι κολοκυθοκεφτέδες, οι τυροκροκέτες και τα spring rolls λαχανικών, είναι κατεψυγμένα και τηγανίζονται με ηλιέλαιο. Επίσης οι κοτομπουκιές, οι φλογέρες, τα σνίτσελ κοτόπουλου και το κεμπάπ είναι κατεψυγμένα.

Άρα, αν Θέλετε Ποιοτικά Σουβλάκια Delivery Στα Πατήσια και τις γύρω περιοχές η λύση είναι μια. Σουβλάκια Άριστον! Καλέστε μας στα Τηλέφωνά μας ή Στείλτε της Παραγγελία σας Online και άμεσα θα σας εξυπηρετήσουμε!