Άριστον Σουβλάκια. Το Ψητοπωλείο, γεννήθηκε για να είναι πιστό, όπως το λέει και η λέξη, στο αγαπημένο ελληνικο έδεσμα, ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ. Από το 2006 το Άριστον Σουβλάκια Πατησίων είναι μαζί σας, πιστό στο ραντεβού με την ποιότητα σε ένα μοναδικά καθαρό και πανέμορφο χώρο. Σας προσφέρουμε καθημερινά όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις. Ότι αναζητάει η διάθεση ενός απαιτητικού πελάτη σουβλατζίδικου ή ψητοπωλείου, στο Άριστον θα το βρει.

Μπορείτε να έρθετε στο Κατάστημά μας, Πατησίων 349, δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Άνω Πατήσια, έτσι ώστε και να γνωριστούμε αλλά και να γευθείτε όλες ή κάποιες από τις γαστρονομικές προτάσεις μας! Στον μικρό αλλά ζεστό χώρο μας, μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα για καλό φαγητό, ή κλείσετε την ημέρα σας με έναι ποιοτικό δείπνο.

Φυσικά, αν δεν μπορείτε να έρθετε, πάντα θα έχετε την επιλογή να μας καλέσετε στα τηλέφωνά μας  21142422262114016202 ή να κάνετε δωρεάν Online Παραγγελία και εμείς να σας παραδώσουμε στον χώρο σας, άμεσα και υπεύθυνα ότι επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Οι περιοχές που κάνουμε καθημερινή διανομή είναι τα Άνω κ τα  Κάτω Πατήσια, η Λαμπρινή, το Γαλάτσι και στη Γκράβα. Επίσης μέχρι την Πλατεία Κολιάτσου. Από την άλλη μεριά εξυπηρετούμε τη Νέα Φιλαδέλφια (μέχρι τις αρχές του Άλσους), τη Νέα Χαλκηδόνα, τον Περισσό και την Ριζούπολη. Έχουμε επιλέξει αυτές τις περιοχές έτσι ώστε οι διανομείς μας να είναι σε θέση να μπορούν πάντα, να σας παραδίδουν την παραγγελία σας, άμεσα αλλά και σωστά χωρίς πολλές καθυστερήσεις.

Με αυτό τον τρόπο, τα σουβλάκια σας και οι ψητές λιχουδιές μας θα ειναι πάντα ζεστά και ζουμερά για να μπορέσετε να απολάυσετε ένα ποιοτικό φαγητό.

Το Ψητοπωλείο Άριστον, δημιουργήθηκε με πολύ κόπο και προσωπική εργασία και έχοντας μεγάλη αγάπη για γευστικό και ποιοτικό φαγητό. Αποφασίσαμε και διατηρούμε μια καθαρή κουζίνα για «γρήγορο», αλλά ποιοτικό και πάνω από όλα νόστιμο και χορταστικό φαγητό! Το κατάστημά μας, οι γεύσεις μας και οι όποιες νέες γευστικές προτάσεις μας, είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο Άριστον θα βρείτε τα καλύτερα καλαμάκια, τα κλασικά τυλιχτά αλλά και γεύσεις όπως κοντοσούβλι, κοτόπουλα σχάρας, παϊδάκια ή μπριζολάκια. Μην ξεχάσετε τα χοιρινά παϊδάκια μας από εκλεκτές πανσέτες. Το μότο μας: Ταϊζουμε τα παιδιά μας καλό φαγητό και ποιοτικό σουβλάκι!