Το Ψητοπωλείο “το Αριστον” γεννήθηκε για να είναι πιστό στο αγαπημένο ελληνικο έδεσμα, ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ. Από το 2006 είναι μαζί σας, πιστό στο ραντεβού με την ποιότητα σε ένα μοναδικά καθαρό και πανέμορφο χώρο, προσφέροντάς σας τις αγαπημένες σας γεύσεις. Ότι αναζητάει η διάθεση ενός απαιτητικού πελάτη σουβλατζίδικου, στο Άριστον θα το βρει. Ελάτε στο Άριστον, Πατησίων 349 στον σταθμό του ηλεκτρικού Άνω Πατήσια, να μας γνωρίσετε και να γευθείτε όλες τις προτάσεις μας! Διαφορετικά μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνά μας 2102117710 & 6980757870 ή να κάνετε δωρεάν Online Παραγγελία και να σας παραδώσουμε στον χώρο σας, άμεσα και υπεύθυνα ότι επιθυμείτε.

Οι περιοχές που παραδίδουμε είναι Άνω & Κάτω Πατήσια, Λαμπρινή, Γαλάτσι, Γκράβα, Πλατεία Κολιάτσου, Νέα Φιλαδέλφια (μέχρι τις αρχές του άλσους) Νέα Χαλκηδόνα, Περισσό & Ριζούπολη. Έχουμε επιλέξει αυτές τις περιοχές έτσι ώστε οι διανομείς μας να είναι σε θέση να μπορούν να σας παραδώσουν την παραγγελία σας, άμεσα αλλά και σωστά και τα σουβλάκια σας να ειναι ζεστά και ζουμερά για να μπορέσετε να απλάυσετε τις γεύσεις μας.

Το Ψητοπωλείο Άριστον, δημιουργήθηκε με πολύ κόπο και προσωπική εργασία και έχοντας μεγάλη αγάπη για γευστικό και ποιοτικό φαγητό. Αποφασίσαμε και δημιουργήσουμε μια καθαρή κουζίνα για «γρήγορο», ποιοτικό και πάνω από όλα νόστιμο και χορταστικό φαγητό! Το κατάστημά μας, οι γεύσεις μας και οι όποιες νέες γευστικές προτάσεις μας είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Στο Άριστον θα βρείτε τα καλύτερα καλαμάκια, τα κλασικά τυλιχτά αλλά και γεύσεις όπως κοντοσούβλι, κοτόπουλα σχάρας, παϊδάκια ή μπριζολάκια. Μην ξεχάσετε τα χοιρινά παϊδάκια μας απλό εκλεκτές πανσέτες. Το μότο μας: Ταϊζουμε τα παιδιά μας καλό φαγητό και ποιοτικό σουβλάκι!